Museumssenteret i Hordaland

Ei stemme til tida

Strikkekafé med Bladet garn

Publisert den 04.04.2017 - 10:11
04.04.2017 - 10:11

 

Vi er veldig glad for å kunne invitere til en inspirende kveld med Bladet garn som gir ut sin andre utgave 2. april.

Bladet garn er et nytt norsk strikkemagasin som kom ut med første utgave vinteren 2016. Det er et uavhengig tidsskrift, som ønsker å være et moderne og inspirerende fagblad for alle som liker strikking og garn. Bladet inneholder strikkeoppskrifter fra både nye og etablerte designere, i tillegg til at du finner spennende og relevante artikler og småstoff.

Nå er vår/sommerutgaven fersk fra trykkeriet. Den inneholder hele 16 strikkemønstre til dame, herre og barn. Temaet for blad nr 2 er håndfarget garn og det presenteres et stort knippe skandinaviske garnfargere. Du finner ogå spennende lesestoff for deg som vil lære mer om farging av garn, og kanskje vil prøve deg frem selv?

På strikkekaféen kommer Unni Cathrine Eiken som står bak bladet, og Birger Berge som er en av designerne i den nyeste utgaven av bladet. Unni vil fortelle om hvordan strikkemagasinet ble til og vise frem modellene fra den nyeste utgaven. Birger forteller om designet av den flotte Åklekoften og hvordan han har jobbet med å utforme den.

Les mer på hjemmesiden til Bladet garn.

Åpen kafé og museumsbutikk fra kl. 18.00.
Programmet begynner kl. 19.00

Inngang kr. 50,-