Museumssenteret i Hordaland

Ei stemme til tidaPop-up: Flokeriet og Annes Muscari

Publisert den 28.01.2019 - 13:41
28.01.2019 - 13:41

Flokeriet og Annes Muscari popper opp med salgsstand i kaféen på Norsk Trikotasjemuseum søndag 10. februar kl. 12-17.

Ta gjerne med strikketøyet, en god venn og slå deg ned i kaféen vår. Salg av rundstykker, hjemmebakte kaker. vafler, kaffe og te.

Gratis inngang i kaféen.

Museet er også åpent med faste omvisning i Salhus Tricotagefabrik hver hele time fra kl. 13-16. Kr 90,- for voksne, gratis for barn.

Litt om Flokeriet:
Ullnerden Iren aka Flokeriet fargar garn med ugras og liker skikkelig ull. Ho er den lukkelege eigar av ei uviss mengde strikkepinnar, to strikkemaskiner, ein rokk og fire handteiner; samt mange kilo garn og ubehandla ull. Kanhende er ho mest kjend for det handfarga garnet sitt, der ingen buntar er like. Men ho stiller også med ferdige strikkeplagg til den kalde vinteren.Litt om Annes Muscari:
Anne, aka Annes Muscari, bruker uforholdsmessig mye tid på strikking og er hardt angrepet av omgangssyken; bare én runde til... Hun elsker alt som tilfører litt bling til strikketøyet og er nok derfor mest kjent for maskemarkører i ulike farger, fasonger og størrelser. Da hun ikke er en monogram strikker, har hun et stort behov for strikkevesker til alle prosjektene. Hun har derfor også med seg ulike typer av sorten, med glidelås eller snor, med og uten lommer. Nytt av året er enkle radtellere.