Museumssenteret i Hordaland

Ei stemme til tida

Våre Menyar

30.12.2016 - 20:07

Mat på Lyngheisenteret

Nærmast alt vi serverer på Lyngheisenteret er heimelaga og inneheldt kortreiste og økologiske råvarar av høg kalitet. Vi har eit tett samarbeid med lokale leverandørar som Ikeland Gard og vi endrar menyane frå sesong til sesong, avhengig av kva som er tilgjengeleg i dei ulike årstidene.

Vi kombinerar tradisjonar og kortreistmat, noko vi har god moglegheit til ettersom vi òg har ein eigen museumsåker i tilknytning til Lyngheisenteret. Poteter, salat, bringebær og eple er berre nokre av godsakane som veks her. 

 

Ta kontakt med vår eminente kokk Andrew på andrew@lyngheisenteret.no for ein eigen skreddersydd meny til ditt arrangement! 

 

Våre menyar:

PDF icon Koldtbord og Smak av Nordhordland Meny.pdf

PDF icon A la Carte Forrett, Hovudrett og Dessert.pdf

PDF icon Søndagsmeny.pdf

Image: